Het Jazzschip

zaterdag 29 juni 2019 15:30 - 20:30
Deuren open
15:00 - 16:30
Locatie
Terras LantarenVenster
Genre
muziekspecial
Beschrijving

Ronkende scheepsmotoren en swingende klanken.

 

Het Jazzschip beleeft alweer haar 3e editie in 2019, vanwege het grote succes varen we dit jaar uit met een nog groter schip dan vorig jaar, opnieuw van de Spido, en een vol programma. Geniet in hartje zomer van de mooiste jazz terwijl je je laat meevoeren op het deinende water van de rivier!

Wat kun je verwachten? Het Jazzschip vaart een kleine tour door de Rotterdamse haven met een aantal bestemmingen in het vooruitzicht. Het programma omvat de best bewaarde geheimen in de jazz en voert je langs de eveneens de ‘best kept secret’ locaties in en rondom de Rotterdamse haven. We beloven je dat de scheepsmotoren op volle toeren ronken gestuwd door de swingende klanken van live muziek en een dj. De artiesten worden na 28 maart bekendgemaakt. Tot dan is er een early bird korting en betaal je slechts €29,50 i.p.v € 35. Wees er snel bij, het Jazzschip is geliefd bij het publiek!

 

Voorgaande edities werd het publiek muzikaal meegevoerd door onder andere: Phillipp Rüttgers (North Sea Jazz Compositieopdracht’18), Thomas Pol (Pack Project ‘18), Nora Fisher & Tony Roe, Anton Goudsmit (Goin’ Wes), Han Bennink, Joris Roelofs, Jorrit Westerhof en Bruut!

 


Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden